Dog Tags     Produkter     Hva er Dog Tags? Velg språk:   English   Dansk   Svensk   Norsk     

Innkjøpskurv Innkjøpskurv: 18 varer

Du er logget inn med

Min konto   Logg ut
Tips 5 venner = Gratis gavekort
Du har her muligheten til å skaffe deg et gratis gavekort på 249,- kr til bruk på armytags.no. (Merk; gavekortet kan ikke tas ut i kontanter). Ved å melde deg inn nedenfor vil du få utlevert en helt unik armytags.no kode. Det eneste du må gjøre er å få fem av dine venner til å kjøpe produkter for minimum 200,- på armytags.no. Når de da gjennomfører bestillingen sin må de taste inn koden du har fått, og den blir dermed registrert på kontoen din. Når fem personer har gjennomført en ordre med denne koden, på minimum 200 kr, mottar du en e-post med en unik armytags.no gavekort kode på 249 kr. Denne kan du fritt bruke på armytags.no. Husk at det må være 5 venner, med 5 fysisk forskjellige adresser.

Klikk her for å opprette en konto og få koden.

Sponsing:
Er du kjent? Spiller du på et profesjonelt idrettslag? Skal du opptre på tv? Har du en mye besøkt hjemmeside? Har du en annen god grunn til at vi burde sponse deg gratis med produkter fra armytags.no?

Hvis du er interessert i å bli sponset med produkter fra armytags.no, send oss en e-post med følgende: En tekst om hvordan du kan representere armytags.no, dokumentasjon av dette (f.eks. en e-post fra NRK om at du skal være med i Melodi Grand Prix). Navnet ditt, adresse, alder, e-post adresse og telefonnummer.
Så vil vi kontakte deg enten via e-post eller telefon for å snakke videre om et eventuelt samarbeid.

Skriv og send alt dette i en e-post til følgende adresse: info@armytags.no
Copyright © 2017 Armytags.no | Jernbanegade 7 | 7490 Aulum | Danmark | info@armytags.no Website by: AHA IT