Dog Tags     Produkter     Hva er Dog Tags? Velg språk:   English   Dansk   Svensk   Norsk     

Innkjøpskurv Innkjøpskurv: 15 varer

Du er logget inn med

Min konto   Logg ut
Hva er dog tags?

Armytags, hundeskilt, ID-skilt, dogtag, dog tags, armytegn, hundetegn, dogtags, kadaverskilte, ID skilte, dog tag, dogtag, bling bling, dogtag halskæde, badges, kadavertegn. Kjært barn har mange navn. En dogtag er den typen identifikasjon som soldater bærer verden over. Et slikt skilt har som standard soldatens navn, personnummer, blodtype og religion. Skiltet er normalt delt opp i 2. Hvis en soldat skulle dø i tjeneste, tar hans kamerater av den ene og gir den videre til sersjanten. Den andre delen blir på liket til senere identifikasjon.

Skiltene finnes i forskjellige utforminger og størrelser alt etter hvilket land man befinner seg i. Her på armytags.no har vi spesialisert oss i å fremstille de samme armytags som de danske og amerikanske soldatene bruker verden over. Vi kjøper fra de samme forhandlerne og bruker de samme dyre kvalitetsmaskinene som det danske og amerikanske militæret. Utover det har vi også et stort utvalg i alternative dogtags i forskjellige størrelser og farger. For eksempel Mini, Monstersize eller Gulltags. På alle våre armytags blir bokstavene uthevet, slik som på et bankkort. Dette er den riktige måten å lage militære dogtags på, noe du vil kunne se om du kan få tak i en dogtag hos en tidligere, eller nåværende soldat. Mange sølv- og gullsmeder rundt omkring i landet produserer også en slags armytag i hjemmelagde materialer, men de bruker ofte den veldig billige, uoriginale metoden ved å gravere teksten ned i skiltet. Dette er verken like pent eller holdbart som en original armytag fra armytags.no.

Ja, men jeg er jo ikke soldat, hva kan jeg bruke en dogtag til?
Dogtags er utrolig populære blant sivile. Folk bruker dem som smykker, til reklame, til sykdoms ID, til barna deres i tilfelle de skulle bli borte og 1000 andre ting. Hos kjendisene er de også et veldig populært smykke. Bl.a. Eminem, Nik&Jay og Sarah West er ofte blitt sett med armytags rundt halsen.

Ved å klikke på knappen nedenfor kan du se bilder av armytags fra hele verden. (Har du et bilde av en armytag vi ikke har på bildesidene våre, kan du gjerne sende det til oss.) Se bilder her.

Gå inn på ”spørsmål og svar” siden vår for å se flere svar på spørsmål. Ønsker du å stille oss et nytt spørsmål kan du gjøre det under "feedback" seksjonen vår.

Gå til spørsmål & svar
Copyright © 2017 Armytags.no | Jernbanegade 7 | 7490 Aulum | Danmark | info@armytags.no Website by: AHA IT