Dog Tags     Produkter     Hva er Dog Tags? Velg språk:   English   Dansk   Svensk   Norsk     

Innkjøpskurv Innkjøpskurv: 15 varer

Du er logget inn med

Min konto   Logg ut
Fortrolighetspolitikk

Ingen personlige opplysninger som registreres på armytags.no blir på noe tidspunkt overdratt, solgt eller tilgjengelig for tredjemann. All informasjon oppbevares sikkert, og er kun tilgjengelig for betrodde medarbeidere hos Armytags.no

I forbindelse med evt. elektronisk betaling brukes en sikker kryptert metode gjennom Webshopsystemet. Det er en godkjent aktør med godkjennelse fra E-merket. Shopsystemet bruker såkalte cookies til å styre innholdet i innkjøpsvognen. En cookie er kun en betegnelse for en fil som spares på din egen pc. Det er også mulig å be systemet huske egne adresseopplysninger til neste besøk. Ønsker man på et senere tidspunkt å slette denne informasjonen, gjør du dette via internettinnstillingene. I Internet Explorer gjøres dette eksempelvis via menyen ”verktøy” og deretter ”internettinnstillinger”.

Ved et kjøp utleverer du navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Denne informasjonen brukes kun til behandling av bestillingen. Informasjonen overføres og lagres elektronisk i ukryptert form, og blir lagret i fem år. Selve ”kontrakten” (kjøpsavtalen) lagres ikke hos armytags.no på en slik måte, at du senere kan logge deg inn for å se/endre status.

Jfr. Persondataloven i dansk rett, opplyser vi på forespørsel om registrerte opplysninger, og på bakgrunn av evt. innsigelser foretar vi sletting i det omfang det måtte ønskes.
Copyright © 2017 Armytags.no | Jernbanegade 7 | 7490 Aulum | Danmark | info@armytags.no Website by: AHA IT