Dog Tags     Produkter     Hva er Dog Tags? Velg språk:   English   Dansk   Svensk   Norsk     

Innkjøpskurv Innkjøpskurv: 18 varer

Du er logget inn med

Min konto   Logg ut
Reklamations og Returret

Reklamasjonsrett:
I henhold til gjeldende dansk lovgivning har du 2 års reklamasjonsfrist. Spar på fakturaen som garantibevis. Hvis du skulle være så uheldig, at en vare går i stykker pga. feil fra vår side skal du bare returnere varen til oss, sammen med en kopi av fakturaen og en kort beskrivelse av feilen. Merk at det etter lenger tid kan komme skrap mm. i skiltene. Slikt og andre konsekvenser ved slitasje er ikke dekket av reklamasjonsretten. Når du sender varen til oss, skal den sendes frankert, dvs. at du selv betaler porto.

Returrett:
Hvis det mot formodning skulle vise seg å være en stavefeil på det kjøpte settet ditt fra butikken vår, i forhold til den innsendte tekst, gis det full returrett. Send skiltet tilbake sammen med en kort beskrivelse av feilen, innen 14 dager fra du mottok varen. Så vil vi sende deg ett nytt sett med den korrekte tekst.

Ellers, i henhold til den danske forbrukeravtaleloven§18 4. ledd, bortfaller returretten for kjøp av skilt hos armytags.no.

Hvert enkelt skilt blir produsert med en personlig tekst og vi kan derfor ikke ta retur, eller kansellere ordren, når produksjonen av skiltet først er påbegynt. Se på den danske forbrukerombudets hjemmeside www.forbrug.dk for mer informasjon.

Utdrag fra den danske forbrukeravtaleloven§18 4. ledd.
Såfremt avtalen vedrører fjernsalg av en ikke finansiell tjenesteytelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses etter forbrukerens individuelle behov, gjelder angreretten kun, inntil utførelsen, produksjonen eller tilpasningen begynner, når forbrukeren allerede har gitt sitt samtykke til, at den ervervsdrivende kunne begynne utførelsen m.v. innen angrefristen utløp. Denne begrensning i angreretten gjelder likevel ikke, hvis den pågjeldende avtalen vedrører løpende levering og er inngått under eller i forbindelse med den ervervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrukeren uten dennes forutgående anmodning.
Copyright © 2017 Armytags.no | Jernbanegade 7 | 7490 Aulum | Danmark | info@armytags.no Website by: AHA IT